Miljö – hälsa och skönhet

Tre faktorer i en härlig samverkan!

Miljö

Miljö kan vara så mycket… Den första spontana tanken där är nog klimatfrågan skulle jag tro och det faktum vi står inför just nu. Det kan ju inte ha gått förbi någon att vi alla måste se till att hjälpas åt på olika vis inom detta. Stort som smått.

Miljö kan också vara andra saker, hur man tex. har det på sin arbetsplats med kollegor, chefer och arbetsuppgifter. Eller hur man har det hemma hos sig själv i sin alldeles egen hemma miljö med lägenhet, hus, trädgård, familj och vänner.

Är du intresserad av fler miljöartiklar läs denna bloggen hotellussemburgo.

I bloggen ekoplus kan du läsa om energi och vilka miljöhot som finns.

Hälsa

Är också ett ämne som är både stort och brett, som faktiskt hör mycket ihop med miljö. Är tex. miljön på arbetsplatsen bra med arbetskollegor och chefer. Är det en god balans på uppdrag och arbetsuppgifter? Går du hem med en skön känsla i magen och inte känner dig stressad inför nästa dag? I så fall är chansen mycket större att du även får behålla din hälsa.

Har man däremot vistats i lokaler eller på platser med dålig ventilation, kanske till och med rökt under en lång period i sitt liv och drabbats av tex. lungsjukdomen kol, då har man genast ett sämre utgångsläge för sin hälsa och välmående i framtiden.

Kolla in denna spännande blogg myfitnessexpert för träningstips efter jobbet.

Skönhet

Kan även det bli precis så stort som man vill göra det till, då vi alla ser skönhet på många olika vis. Skönhet kopplat till just hälsa brukar mycket handla om produkter som i viss mån förskönar utseendet på ett sådant vis att du upplever dig vackrare, tex. smink och krämer. Man tänker kanske också på modeller i olika modemagasin och i digitala kanaler som flimrar förbi överallt.

Eller på behandlingar av olika slag som kan hjälpa naturen på traven för att nå önskad effekt av mer skönhet.

Skönhet är verkligen vad betraktaren själv tycker är skönhet. För någon kan det i stället vara vackra saker som tex. en vacker vas, en snygg bil, kanske en vacker solnedgång. Medan vackert för någon annan kan vara ett gammalt slitet och fallfärdigt hus, där man fortfarande tycker sig se in i historien om vad som kan ha försiggått där… känslor som dröjer sig kvar…

I den här bloggen lyfter och blandar vi dessa tre ämnen. Som ni ser, ibland hör ihop, ibland står sig bättre för sig själv.

Kolla in denna blogg för användbara tips upmag

Välkommen – Och hoppas att du får en härlig känsla av blandningen!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *