Föryngra din hud med dessa höstens Bästa Ansiktsbehandlingar

Vilka är de bästa ansiktsbehandlingar som kan förnya ditt ansikte och lyfta dig? Vi presenterar dem för dig i den här artikeln.

Skönhetsbehandling kan ge dig mer självförtroende läs mer om de i denna bloggen emmagranath

Ansiktsrengöring

Föroreningar, smink och sekret hindrar huden från att andas och fungera normalt. Med djuprengöring blir huden av med smuts, döda celler och överflödigt talg. Huden lämnas ren, mjuk, glänsande och mycket återfuktad. Appliceringen av rengöring kan göras när som helst på året och är inriktad på alla åldrar och vilken hudtyp som helst.

Ansiktsbehandlingar genomförs på ett möte, som varar från 90 till 120 minuter, och du kan omedelbart återgå till ditt dagliga liv.

Ansiktsbehandlingar

Underbehandlingar

 • Sminkborttagning av ansiktsdekolletage
 • Antioxidant peeling
 • Tonic Lotion för att återställa hudens PH
 • Ansiktsmassage – Décolleté 15 minuter med en speciell kräm för hyperemi och framkallande av talg
 • Steam 20′
 • Mekanisk öppning och borttagning av olika skador
 • Antiseptisk med användning av högfrekventa strömmar
 • Maskapplicering efter hudtyp med speciella antiåldrande egenskaper
 • Återfuktande kräm efter varje huds speciella behov

Hydration Mesoterapi

Mesoterapi är en blandning av multivitaminer som tonar huden och det görs med små nypor inom några minuters procedur. Kollagenet i produktens sammansättning har låg molekylvikt, dvs det accepteras inte av kroppen som en främmande kropp och orsakar därför inte biverkningar.

Mesoterapi återställer kollagennätverket såväl som hudens fukt. Det omformar också vävnaderna, jämnar ut rynkorna och återställer den förlorade glöden i ditt ansikte. Kollagen mesoterapi är en utmärkt metod för att förebygga mot ytterligare häng av ansiktskonturen. Genom att transportera specifika ämnen som hyaluronsyra, vitaminer och antioxidanter till huden, vänder den tidens gång och dess spår och hjälper till att hålla din hud fräsch, återfuktad och ungdomlig.

Hydration Mesoterapi kan appliceras på olika delar av ansiktet (pannan, nasolabialveck, kindben). Appliceringen är gjord med sprutor som har en mycket liten och tunn nål så att ingredienserna bättre tränger in i vävnaderna och ger omedelbara och synliga resultat. Det är en helt smärtfri och säker metod.

Dermapena Ansiktsbehandlingar

Precis som mesoterapi använder den mycket fina nålar som kan justeras på längden för att penetrera din hud. Men dessa nålar injicerar inget ämne. Deras syfte är bara att göra små “sår” som stimulerar huden att “läka” sig själv genom att producera mer kollagen. Detta gör den mycket användbar för allmän hudföryngring samt för att rikta in sig på rynkor, porer och ärr.

Förfarandet är smärtfritt tack vare applicering av lokalbedövning. För bästa resultat behöver du en serie behandlingar, cirka 6 till 12, men detta beror på hur allvarligt ditt hudtillstånd är. Såren är så små att din hud kommer att läka inom några timmar.

Fördelar med DermaPen

 • Stimulerar kollagenproduktionen
 • Den kan rikta in sig på porer, ärr och mild pigmentering
 • Behandlingen är snabb och smärtfri
 • Den kan kombineras med andra behandlingar
 • Den kan användas på alla hudtyper

Sommaren kan vara utmattande för din hud och hösten kan vara den perfekta årstiden för att föryngra den och förbereda den för den kommande vintern och julhelgen med ansiktsbehandlingar. Så om du vill ge en boost av lyster till ditt ansikte kan du kontakta en av de bästa klinikerna på marknaden, Estetic, och boka din tid. Ditt ansikte kommer att vara tacksamt.

Kolla även efter tips om hur du tar hand om ditt ansikte ohmarylane

Däremot om du istället letar en hårbehandling istället för hudbehandling kan jag tipsa om en annan artikel att läsa.

Vill du ha mer härlig skönhetsinspiration, klicka här: https://janemars.se/

Kolla även in på hur du tar tar bort leverfläckar i denna bloggen mingranne

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *